Heavenly voices

I går var vi på konsert og hørte på Trio Mediæval, en norsk acapella gruppe. Det var ganske tilfeldig hele greien, vi har en venn som jobber med konserter her i byen og han hadde noen ekstra billetter. Konserten var i en kirke, jeg tror gruppen ofte opptrer i kirker fordi akustikken og miljøet er velegnet til denne typen musikk. Tre kvinner steg stille inn på scenen, åpnet munnen og ut kom de mest engelaktige lyder. Sangene var først middelalderstykker på latin, senere kom det tradisjonelle viser fra Norge, nydelig arrangert. Det var spennende å høre norsk språk! De avsluttet med en vakker versjon av Lillebjørn Nilsen’s Danse, ikke gråte nå

Etter konserten ble vi introdusert til sangerne, det var morsomt. Sabine snakket norsk med de og vi fikk en plakat med autografer. De syntes det var litt rart her i Iowa (eller mente de USA?), er nok enig i det til tider.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *