Permisjon med Leif våren 2012

Jeg var hjemme med Leif i perioden 1 januar – 30 april. Her er noen bilder og litt tekst om hva vi har funnet på sammen 🙂

Daglige rutiner er viktig og du har for det meste sovet 2 ganger på dagen; morgen og ettermiddag. I begynnelsen sov du endel inne men etterhvert er vognen blitt det stedet du ser ut til å foretrekke. Jeg trenger ikke gå langt før du sover søtt. Fint siden det har regnet utrolig mye denne våren, syntes jeg!

 

 

 

 

Så har vi kost oss sammen til formiddagsmat hver dag. Du spiser mest grøt, men også diverse frukt kompotter, avacado, mm. Til middag varierer vi mellom hjemmelaget og Hipp krukker. Du har god appetitt og spiser det meste.

På morgenen eller til kvelds har det også blitt endel bading. Du er veldig fornøyd i vannet (mindre fornøyd når du skal ut!) Mamma fant et supert badekarsete, som du ser i bildet over, men nå er du for stor og sitter oppreist selv i stampen, med armene på sidene.

Ja og mens vi snakker om spising, i januar fikk du dine første 2 tenner nede. Ingen flere har kommet siden men du klarer bruke de du har! De er fryktelig skarpe og biter du meg blir det et saftig merke. Du prøver ofte bite meg i nesen om jeg kommer for nærmt, men hittil har det gått bra. Mamma har derimot hoppet i stolen et par ganger når hun ammet deg.

 

Vi leker selvfølgelig mye sammen. Først lå du for det meste på matten din, men nå er du rundtom på gulvene og prøver få fingrene i det meste (hvorfor skal du alltid prøve deg på dobørsten når jeg står i dusjen? 🙂 Du er også blitt veldig interessert i storesøster sine leker (eks Duploen) og hun er ikke alltid like glad. Men du er flink med klossene, spesielt ta ting fra hverandre og rive ned.

Vi har gått på babysang sammen, på bildet leker du med de andre etterpå. Jeg var den eneste pappaen men det var hyggelig og du likte alle sangene (unntatt “bølgeteppet”, da ble du litt skremt!) Lille Petter Edderkopp ler du alltid av.

Vi har også vært endel på Babykino sammen. Først på den store kinoen med stjerner i taket, senere også endel på bibilioteket. Du sluttet kjapt å sove i salen, skjønte vel det var for mye som skjedde, så de siste gangene spiste vi maten vår også satt du på fanget mitt og “så film”.

    

I mars var vi på vår første overnatttingstur uten mamma, turen gikk til Tussebu. Vi tok toget sammen fra Arna og du likte godt se ut vinduet. På hytten ventet Liv og farmor + andre gjester, Torill fikk lov gi deg middag. Du lekte med Marie på gulvet. På hjemreisen blåste det stiv kuling på stasjonen og du så litt bekymret ut nede i vognen din. Det var fint komme inn på det varme toget!

 

En lørdag når mamma jobbet var vi på Barnas Kulturhus med Liv, her var det teater og mange morsomme rom med aktiviteter og utstillinger. Vi har også vært på Akvariet, Lagunen, osv.

 

En tur på landet ble det også før påske. Onkel Kristian var med og du koste deg med han. Det var kaldt så vi holdt oss inne for det meste.

Tiden har gått fort! Du har fått prøve sittevognen og syntes det er kjempekjekt. Endelig kan du SE alt selv! Det er nå tidlig april og vi skal snart ut på reise til USA. Når vi kommer tilbake skal jeg i jobb igjen, og nye rutiner følger. Jeg er veldig glad jeg fikk anledningen være med deg så mye disse måneden Leif.

Hilsen Pappa