Film: The 40 Year Old Virgin

Like a Virgin?

Denne filmen handler om fjompen Andy som ikke har drag på damene. Når de sprengkåte kompisene på jobben finner ut han er jomfru vil de “hjelpe” han og diverse komiske forviklinger osv følger. Men selvfølgelig er dette til ingen hjelp og tilslutt finner Andy damen sin bare ved å være seg selv. Happy ending!

Som Wedding Crashers er dette en komedie med “voksen” aldersgrense så vi får mye banning og sex preik. Det blir preik for det meste med noen synlige brystvorter her og der. Temaet tatt i betrakning er det veldig lite action. Banningen er kontinuerlig og det er Andy’s usmaklige venner som bidrar med filmens beste kommentarer og situasjoner. Men det blir liksom litt formularisk etterhvert og omtrent halvveis er det jo ganske klart hvordan resten kommer til å gå. Grei nok underholdning i halvannen time.

Hairy nightmare

Morsom anekdote: hovedrolleinnhaver Steve Carrell insisterte visstnok på total realisme i denne scenen hvor de røsker av 1/3 av hårene på brystkassen hans. Om dette er sant er ikke greit å si, men han skrek ihvertfall veldig realistiskt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *